Friday, August 19, 2016

Friday

Lotto scams

Goede dag,

We zijn verheugd te kunnen melden en feliciteren u met de resultaten van onze wereld Lottery Association Promotion Program dat op 20-25.07.2016 werd gehouden. voor de jaarlijkse 1,2 biljoen euro loterij gelijkspel, dat uw e-mailadres naar voren als winnaar van het ticket nummer (YM / ---- / --- / EU)

Uw loterij winnen codenummer (------------) verkregen in de constante. Dus, heb je recht op een uitkering van de promotie-programma om de hoeveelheid 15.915,810.00 euro te verkrijgen.

Om onzekerheid en impersonation voorkomen van andere mensen, bij het aanvragen van uw fonds, wordt u geadviseerd om eerst contact met ons, zodat wij bevestigen uw e-mail als u de echte winnaar van de pay-out fonds. Voordat uw ticket nummer en loterij winnende code zal worden gegeven aan u voor de claim van het fonds.

Notitie:

(1) Uw fonds is verzekerd en zal worden betaald na controle van uw persoonsgegevens uit de loterij bedrijf om problemen te voorkomen. Omdat alle begunstigde in een deel van onze internationale reclame-programma in Azië, Europa, de Amerikanen en Australië, door middel van een internetcomputer Willekeurig gekozen programma. De 16.000 winnaars van verschillende hoeveelheid toestemming hebben gekregen om de vordering van het fonds door de plunderaar agent / Bank na de verificatie van de begunstigde persoonsgegevens.

(2) Dit bericht mag niet worden doorgegeven aan derden totdat uw winst uitgekeerd aan u, want dit is een bepaling van onze veiligheid protocol om dubbele en verkeerde uitbetalingen van uw fonds te vermijden. Omdat een derde partij zou kunnen proberen om je winst te eisen voor zichzelf.

U wordt geadviseerd om contact met ons op en stuur ons de onderstaande gegevens, zodat wij doen de verificatie van uw e-mailadres en sturen u uw winnende code met andere informatie voor de claim van uw fonds.

Voor-en achternaam:--------
E-mailadres:--------
Land: --------
Adres:--------

Met vriendelijke groet,

Philip Magnus
Voorzitter EU-raad van trustee
Wereld Lottery Association Italië Branch.
* Via Dante, 10: 00.164 (Roma) Italië
* Strada Logheretto 6, 44010 Corcagnano (Parma), Italië.
* Banfo 42 Centre Via Antonio Banfo, 33 10565 (Torino), Italië.

0 comments: