Sunday, February 20, 2022

Lotto scam

 


Hallo

Ik ben Thomas Yi uit Florida, de winnaar van een jackpot van $ 235 miljoen van de Power Ball-loterij die op 27 maart 2021 werd gehouden. Mijn jackpot was een geschenk van God aan mij, daarom is mijn hele familie AKKOORD om dit te doen.

We doneren € 3.800.000,00 (drie miljoen achthonderdduizend euro) om 10 particulieren en kleine bedrijven te helpen.

Neem contact met mij op via mijn e-mail: thomasclaiminc1@gmail.com

voor meer / volledige details en accepteer deze token als een geschenk van mij en mijn familie.

Hartelijke groeten,
Thomas Yi
thomasclaiminc1@gmail.com

_____________________________________________________________________

Ha Önt érdeklik a XIII. kerület közügyei, az önkormányzat tevékenysége, az önkormányzati vonatkozású hírek és információk, ide kattintva iratkozzon fel a havonta megjelenő Önkormányzati Hírlevél címzettjei közé!

Az üzenet és annak bármely csatolt anyaga bizalmas információkat tartalmaz, kizárólag a címzett(ek) számára szól, nyilvános közléstõl védett! Amennyiben Ön nem címzettje ennek az üzenetnek, felhívjuk figyelmét arra, hogy az üzenet tartalmának közzététele, másolása, mások számára való továbbítása, megõrzése vagy bármilyen hasonló tevékenység tilos. Ha Ön nem címzettje az üzenetnek, úgy kérem küldjön e-mail üzenetet a feladónak, tájékoztatva Õt a téves címzésrõl, majd törölje a tévesen kapott üzenetet, valamint annak összes csatolt állományát a rendszerébõl.
Gondoljon a környezetére mielõtt kinyomtatja a levél tartalmát!

0 comments: