Tuesday, April 30, 2013

Tuesday

419 scams

Hallo goede vriend,

Ik ben Dr Dan Terry het hoofd van de Boekhouding Auditdienst van NatWest Bank 38 Strand, City of Westminster, WC2N 5JB, Londen, hier in Engeland. Ik schrijf u over een zakelijk voorstel dat zal worden van een enorm wederzijds voordeel voor ons beiden. In mijn departement, ontdekte ik een som van £ 16,5 miljoen (zestien miljoen vijfhonderdduizend Pond Sterling) in een account die behoort tot een van onze buitenlandse klanten overleden, een miljardair Zakelijk Mogul Late Mr Moises Saba Masri, een jood uit Mexico die was een slachtoffer van een helikopter crash begin januari 2010 heeft geleid tot zijn dood en zijn familieleden. Saba was 47-jaar-oud. Ook in de helikopter op het moment van de crash was zijn vrouw, hun zoon Avraham (Albert) en zijn dochter-in-law. De piloot was ook dood.


De keuze van contact met u wordt gewekt van de geografische aard van waar je woont, met name vanwege de gevoeligheid van de transactie en de vertrouwelijkheid hierin. Nu onze bank heeft gewacht voor een van de familieleden aan come-up voor de claim, maar niemand heeft dat gedaan. Ik persoonlijk niet succesvol in het lokaliseren van de familie geweest, ik zoek uw toestemming om u te presenteren als de nabestaanden / Zal Begunstigde aan de overledene, zodat de opbrengst van deze rekening gewaardeerd op 16,5 miljoen pond kan worden betaald voor jou.


Dit zal worden uitbetaald of gedeeld met deze percentages, 60% voor mij en 40% voor jou. Ik heb beveiligd alle nodige juridische documenten die kunnen worden gebruikt om back-up van deze eis die wij stellen. Alles wat ik nodig heb is in uw naam in te vullen op de documenten en legaliseren ze in de rechtbank hier om u als de rechtmatige begunstigde bewijzen. Alles wat ik nu nodig is uw eerlijke samenwerking, Vertrouwelijkheid en Trust, zodat wij deze transactie doorzien. Ik garandeer u dat dit onder een legitieme regeling die u beschermen tegen een schending van de wet zal worden uitgevoerd.


Alsjeblieft, mij voorzien van de volgende informatie, zoals we hebben 7 dagen om het uit te voeren door. Dit is erg URGENT PLEASE.


1. Volledige Naam:
2. Uw Direct Mobiel nummer:
3. Uw Contact Adres:
4. Uw Beroep:
5. Uw Nationaliteit:
6. Je sex / Leeftijd:


Na gegaan door middel van een methodische zoeken, heb ik besloten om contact met u hopen dat u vindt dit voorstel interessant vindt. Gelieve op uw bevestiging van dit bericht met vermelding van uw interesse, zal ik u te voorzien van meer informatie. Endeavor om mij te laten weten dat uw beslissing dan hou me op te wachten.


Dank u bij voorbaat voor een gunstig antwoord.


Met vriendelijke groet,
Dr Dan Terry

0 comments: