Wednesday, March 13, 2013

Wednesday

Loan scams

Absolute Financial Management is een van de belangrijkste onafhankelijke lening bedrijven in de wereld. We zijn goed ingeburgerd en door de jaren heen hebben een grondige kennis van uw behoeften en individuele wensen. We zijn toegewijd aan het behandelen van onze klanten eerlijk en bieden een dienst die is professioneel, vriendelijk en hoffelijk. Onze procedures zijn ontworpen om u past om ervoor te zorgen dat we een product dat uw omstandigheden past bieden; formaliteiten tot een minimum beperkt en samen met onze flexibele benadering van elke toepassing, zorgen voor een snelle afsluiting van uw lening.

Wij zijn lid van de AFB (Vereniging van Financiën Brokers) en houden ons strikt aan hun regels en voorschriften. Het doel van de organisatie is om de consument te beschermen en de industrie te reguleren. We hebben altijd al een nauwe samenwerking met hen wat betekent dat u er zeker van zijn dat we bieden de hoogste normen van professionaliteit.

We zijn het helpen van klanten veranderen en hun leven te verbeteren voor meer dan 41 jaar en, zoals we echt onafhankelijk zijn, zijn we in een unieke positie om een ​​volledig assortiment van leningen aan te bieden voor alle soorten mensen en de industrie. Deze omvatten huiseigenaar leningen, consolidatie leningen, persoonlijke leningen, kasgeldleningen, en nog veel meer.

Ons doel is om de beste klantenservice en uw tevredenheid is zeer belangrijk voor ons. Dat is waarom we geven lening tegen 3% rente voor uw individuele omstandigheden.
Gelieve indien geïnteresseerd in onze dienstverlening vriendelijk vul het onderstaande informatie en neem contact met ons op via, e-mail: afmgt@ozchat.org, telefoon: +447024094410.

Namen voluit: ...................................
Adres: .......................................
Land: ...........................................
Lening Bedrag dat nodig is: ..................
Duur van de lening: .......................
Doel van de lening: .........................
Tel: ..............................................
Geslacht: .....................................
Beroep: ..............................
Leeftijd: ...........................................

Wij wachten uw reactie met betrekking tot de ingevulde formulier voor de verwerking van de lening fonds,
Bedankt voor uw aandacht
Mevr. Helen Austin
Absolute Financial Management

0 comments: