Sunday, June 11, 2017

Sunday

Loan scams


 God dag,

 Wij zijn QUALITY LOAN SERVICE CORPORATION COMPANY gevestigd in de US door de operaties en goede klantenkring over de hele wereld. Wij bieden verschillende soorten leningen (kort- en langlopende leningen, persoonlijke leningen, leningen aan bedrijven, enz.) Met 3% rentevoet.

 Wij verstrekken leningen aan mensen die niet nodig hebben, ongeacht hun locatie, geslacht, burgerlijke staat, opleiding, werkstatus, maar moeten een wettelijke terugbetaling hebben. Krijg een lening om je financi�le problemen op te lossen, zoals het betalen van facturen, een nieuw bedrijf, het restaureren van een antiekwinkel. Onze leningen vari�ren van 5.000,00 tot 10.000.000.00 US Dollar of Euro of Pond met een maximale duur van 15 jaar. Belangrijke personen, bedrijven en bedrijven kunt u contact met ons opnemen op onze email: qualityloanservice@hotmail.com

 Laat deze gelegenheid niet doorgeven door. Krijg een lening om uw financi�le problemen op te lossen. Als u ge�nteresseerd bent, vul dan het aanvraagformulier onmiddellijk in.

 INFORMATIE NODIG

 Jullie namen:

 Adres: ...........
 Telefoon: ...........
 Bedrag nodig: .......
 Looptijd: ...............
 Beroep: ...........
 Maandelijks Inkomen Niveau: ......
 Geslacht: ..............
 Geboortedatum: .......
 Staat: ...............
 Land: .........
 Doel: .........

 NEEM CONTACT MET ONS OP.
 qualityloanservice@hotmail.com

 Mevrouw Isabelle Morgan

0 comments: