Tuesday, August 7, 2012

Tuesday

Phishing 

Beste klant,

Voor de veiligheid van onze klanten en bankwezen, is de SNS Bank bezig met het invoeren van een nieuw beveiligingsysteem voor uw rekening(en).

Tot onze spijt is de SNS Bank samen met andere Nederlandse banken doelwit geworden van grootschalig internetfraude. Na aanleiding van het hoge percentage slachtoffers zijn wij een campagne gestart om dit te bestrijden en door uw medewerking in het vervolg te kunnen voorkomen

Alle online bankrekeningen dienen daarom te worden gekoppeld aan een nieuw ontwikkeld beveiligingssysteem, zodat verdachte pogingen tot fraude op uw Internet Bankieren sneller getraceerd en opgelost kunnen worden.

Er is helaas geconstateerd dat uw Internet Bankieren tot op heden nog fraudegevoelig is en niet is voorzien van het nieuwe beveiligingssysteem. Wij vragen u dan ook 5 tot 10 minuten van uw tijd, om deze update compleet te maken om de beveiliging van uw Internet Bankieren zo snel mogelijk in orde te maken. Hierbij vragen wij u gebruik te maken van de onderstaande link:

https://www.snsbank.nl/mijnsns/secure/login.html
Zodra het proces gereed is word er binnen 48 uur contact met u opgenomen om deze beveiliging proces te voltooien.

Wij willen u alvast bedanken voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

2012 SNS Bank Nederland

419 scams

As-salam ,

Regarding to possible investment, I wish to bring to your notice my interest to partner with you on any great investment business opportunity .

Please kindly furnish me with any business details and a proposal for a Joint venture partnership with you. Looking forward to going into good business relationship with you. May the peace of Almighty Allah be with you.

Regards,
Alabbar.

0 comments: